Odrasli tamburaški zbor Sv. Juraj odsjeka 354 HBZ-a održava svoju 21. po redu godišnju feštu tamburaša u subotu, 23. ožujka u Hrvatskom domu na Grant ulici u Cokeburgu

Odrasli tamburaški zbor Sv. Juraj odsjeka 354 HBZ-a održava svoju 21. po redu godišnju feštu tamburaša u subotu, 23. ožujka u Hrvatskom domu na Grant ulici u Cokeburgu.
Kao što je već poznato, ovo je jedna od većih priredba kroz godinu u našem Hrvatskom domu u kojem također održavamo i sve ostale priredbe povezane sa našim odsjekom i drugim organizacijama koje djeluju pod njegovim pokroviteljstvom. I ove godine na programu ćemo imati više odraslih tamburaških zborova, a svi će nas naizmjence zabavljati cijelo popodne i navečer u objema prostorijama doma. Zborovi će najprije svirati u gornjoj, a onda u donjoj dvorani doma. Ovu tamburašku feštu započet će naš odrasli zbor Sv. Juraj. Kada se izredaju svi zborovi, u donjim prostorijama doma će biti vesela zabava na kojoj će svirati Mikey Dee i njegov tamburaški sastav.
Uz odličnu tamburašku glazbu, cijelo vrijeme bit će pečene janjetine i svinjetine te druge ukusne hrane, kolača i poslastica, a piće će se kao obično prodavati po umjerenoj cijeni.
Pozivamo sve ljubitelje naše hrvatske pjesme i tamburaške glazbe da nas i ove godine posjete u što većem broju. Priređivački odbor svima jamči dobro društvo, tečnu hranu i veselu zabavu od početka pa do kraja ove godišnje popularne zabave naših tamburaša. (Zajedničar)

Tekst: Bernard M. Luketich