Gastronomski i kulturni festival u Martincima

1 min čitanja

Ovogodišnja podravska hrvatska svinjokolja protekla je u veselom druženju i radu svih koji su se odazvali javnom pozivu organizatora, Hrvatskog kulturnog i sportskog centar Josip Gujaš Džuretin

 

U organizaciji Hrvatskog kulturnog i sportskog centar Josip Gujaš Džuretin 29. siječnja u Martincima održan je VI. Hrvatski gastronomski i kulturni festival. Ovogodišnja podravska hrvatska svinjokolja protekla je u veselom druženju i radu svih koji su se odazvali javnom pozivu organizatora.

Na Podravsko kolinje prijavilo se 2022. godine jedanaest ekipa, rekao je voditelj Centra Krištof Petrinović koji se veseli što se ova manifestacija uspjela, unatoč pandemiji koronavirusa, uspješno održati šestu godinu zaredom. U dvorištu HDS – ove institucije u Martincima, koje organizatori od milja nazivaju otvorenom arenom od zore do sumraka je bilo radno i veselo.

Branka Pavić Blažetin / Hrvatski glasnik / MCC

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content