Relativno malu mesnicu Victor Churchill, smještena u elitnoj sydneyjskoj četvrti Woollahra, Viktor Puharić pretvorio je izgledom, ponudom i prezentacijom izloženog u najbolju mesnicu na svijetu

Najbolju mesnicu na svijetu vodi hrvatska obitelj Puharić. Tvornica “Vic’s Premium Quality Meat” također je u Puharićevu vlasništvu, a u njoj stotinjak zaposlenih radi na obradi mesa vrhunske kvalitete koje dolazi, kada je riječ o govedini, s australskih farmi.
Vlasnik mesnice, Viktor Puharić (62), rodom je iz Makarske, i dolazi iz obitelji s mesarskom tradicijom. U Australiju je došao 1970. godine starijem bratu, te se nedugo nakon dolaska uključio u mesarski posao. Neko vrijeme imao je i svoju mesnicu na Oxford Streetu u Darlinghurstu u neposrednoj blizini poznatog restorana “Balkan” Ranka Despota. Dugi niz godina radio je kao menadžer u velikom lancu mesnica, da bi se napokon odlučio raditi za sebe. Otvara tvornicu “Vic’s Premium Quality Meat” te otkupljuje, obrađuje i distribuira meso u najbolje vrhunske restorane Sydneyja, Melburnea, i diljem Australije. Puharić svako ljeto provodi u Hrvatskoj. Ima kuću u Makarskoj, a cijela obitelj, sin i kćeri koji su rođeni u Australiji, s djecom, također dolaze u Hrvatsku.
Poznatu mesnicu obitelji Churchill koja je utemeljena 1876. preuzima 2009. godine. Relativno malu mesnicu Victor Churchill, smještena u elitnoj sydneyjskoj četvrti Woollahra, pretvara izgledom, ponudom i prezentacijom izloženog u najbolju mesnicu na svijetu.

Opširnije na http://bokacropress.net