Na koncertu su nastupili mješoviti župni zbor Bogdašići Bogišići, župni zbor Svetog Antona iz Tivta, župni zbor Svetog Mateja iz Dobrote, a kao posebni gosti nastupila je klapa “Jadran” iz Tivta koja je prošle godine proslavila 40. obljetnicu postojanja

Velikim božićnim koncertom župnih zborova u crkvi Sv. Eustahija u subotu, 5.siječnja su završeni II. Dani bokeljskih svetaca i blaženika u Godini vjere. Prije koncerta služena je sveta misa koju je predvodio msgr. Ilija Janić, biskup kotorski.

Na koncertu su nastupili mješoviti župni zbor Bogdašići Bogišići, župni zbor Svetog Antona iz Tivta, župni zbor Svetog Mateja iz Dobrote, a kao posebni gosti nastupila je klapa “Jadran” iz Tivta koja je prošle godine proslavila 40. obljetnicu postojanja.

Organizator II. Dana bokeljskih svetaca i blaženika, župnik Sv. Eustahija i kancelar Kotorske biskupije, don Pavao Medač kazao kako je ova duhovna manifestacija imala za cilj, da kroz niz predavanja potakne vjernike na produbljivanje vlastitih spoznaja o životu i značaju naših uzora u vjeri. Malo je prostora u svijetu, kao što je Boka, koji su tako obogatili Crkvu svojim svecima.

Pogledajte foto galeriju http://www.radiodux.me/naslovnica/2879-koncert-upnih-zborova-u-crkvi-sv-eustahija