Na natječaj je pristiglo preko 500 radova iz 10 zemalja: Hrvatske, BiH, Srbije, Čilea, Australije, Mađarske, Švicarske, Austrije,Argentine i Njemačke. djece Hrvata u iseljeništvu i one iz Hrvatske, učenika od 1. do 8. razreda osnovne škole, na temu Zaštita okoliša i prirode

Završen je ovogodišnji likovni natječaj Iserlohn-Zagreb. Medijski pokrovitelji natječaja bili su www.croatia.org i www.zbornica.com, a organizatori Ankica i Ante Karačić a.karacic@gmx.de. Likovna umjetnica Ankica Karačić, inače Iločanka, sudjeluje na izložbama širom svijeta.

Na natječaj je pristiglo preko 500 radova iz 10 zemalja: Hrvatske, BiH, Srbije, Čilea, Australije, Mađarske, Švicarske, Austrije,Argentine i Njemačke. djece Hrvata u iseljeništvu i one iz Hrvatske, učenika od 1. do 8. razreda osnovne škole, na temu Zaštita okoliša i prirode. Proglašenje najboljih radova održalo se u Gradskoj galeriji u Iserlohnu u ožujku. Popis dobitnika dostupan je na portalu Hrvatski glas Berlin i Hrvatske matice iseljenika/Natječaji.

Pismo pohvale organizatorima stiglo je iz Zadra