Goste su u ime organizatora pozdravili predsjednik i dopredsjednica kluba, Ivan Bitunjac i Elizabeta Kopić, zahvalivši svima koji pomažu održavanju zabava i podupiru njihov dobrotvorni rad, prije svega Hrvatskoj katoličkoj misiji te nazočnim svećenicima fra Petru Čirku i fra Radoslavu Toliću, potom sponzorima te medijskim pokroviteljima, Hrvatskom glasu Berlin i Berlinskom magazinu

Zavičajni klub “Brođani” Berlin e.V. organizirala je, po dvanaesti put, dobrotvornu zabavu “Veseli se Posavino 9. Veljače. Goste su zabavljali “Plehanski odjeci, Šimo Bilić i Mato Barišić te grupa Zlatni ritam iz Berlina.
Goste su u ime organizatora pozdravili predsjednik i dopredsjednica kluba, Ivan Bitunjac i Elizabeta Kopić, zahvalivši svima koji pomažu održavanju zabava i podupiru njihov dobrotvorni rad, prije svega Hrvatskoj katoličkoj misiji te nazočnim svećenicima fra Petru Čirku i fra Radoslavu Toliću, potom sponzorima te medijskim pokroviteljima, Hrvatskom glasu Berlin i Berlinskom magazinu.
Izvorna grupa Plehanski odjeci privukla je na plesni podij brojne Posavljake i njihove prijatelje. U grupi su pjevali Šimo Bilić i Mate Barišić, uz violinista Antu Marića i šargijaša Marinka Lepana. Nisu zaostajali ni kolege iz sastava Zlatni ritam, Ivanka i Tomi Gelo. Program večeri vodila je urednica portala Hrvatski glas Berlin.
Tijekom večeri pročitana je i zahvalnica pristigla iz Klinike za rehabilitaciju djece Zlatni cekin iz Slavonskog Broda čiji su rad u prošloj godini vrijednom donacijom pomogli berlinski Brođani.
Vrijedni darovi tombole obradovali su mnoge posjetitelje, a i Brođani su onima koji ih vjerno prate u njihovim aktivnostima darovali monografiju kluba “Brođani u Berlinu”.

Fotografije pogledajte na portalu http://www.hrvatskiglas-berlin.com