Većina od četrdesetak radova, koje će autor izložiti u Staroj gradskoj vijećnici u Splitu, uz ranije i one nastale u ovoj godini, su slike s njujorške izložbe koje će kulturna javnost vidjeti po prvi put

Hrvatskom slikaru Davoru Vukoviću ugledna njujorška Broadway Gallery prošle je godine priredila prvu samostalnu izložbu u New Yorku. Predgovor katalogu izložbe, koji je ujedno i katalog izložbe u Veleposlanstvu RH u Beču u 2014., napisali su povjesničarka umjetnosti dr. sc. Mirjana Repanić- Braun i Abraham Lubelski, njujorški konceptualni umjetnik i vlasnik Broadway Gallery i NY Arts Magazinea.
Većina od četrdesetak radova, uz ranije radove i najnovije radove nastale u ovoj godini, koje će autor izložiti u Staroj gradskoj vijećnici u Splitu su slike s njujorške izložbe, koje će splitska kulturna javnost biti u prilici vidjeti po prvi put. Izložbu će 11. travnja otvoriti pročelnica Službe za kulturu i umjetnost Grada Splita Maja Munivrana.
Povodom izložbe koja se iz New Yorka u travnju seli u Split, izrazito povoljne ocjene njegova rada dali su istaknuti američki likovni kritičari u više članaka u International Art Fairs Newspaperu i NY Arts Magazinu, a dobrodošlicu slikaru svojim pismom izrazio je Ured gradonačelnika New Yorka Michaela R. Bloomberga. Guverner države New York Andrew M. Cuomo Vukovićevu monografiju uvrstio je fundus New York State Library, a pohvalu monografiji dao je i Jay A. Levenson, direktor međunarodnog programa njujorškog Museuma of Modern Art ( MoMA).

Vuković je do danas održao preko 60 samostalnih i 50 skupnih, internacionalnih, koncepcijskih, trijenalnih i revijalnih izložaba u Hrvatskoj i u svijetu – uvijek novim ciklusima slika i grafičkih mapa.