Bal će se održati u Parkhotelu Schönbrunn pod geslom  „Hrvati meet Schönbrunn“, a piti će se vino Vinarije Jakšić iz Uzlopa

U Hrvatskom centru su u četvrtak, 5. prosinca službeno su predstavili 67. po redu Hrvatski bal u Beču. Tom prilikom su predstavili program bala koji će se održati 25. siječnja u obnovljenim prostorijama bečkoga Parkhotela Schönbrunn a istovremeno je župnik Uzlopa i Trajštofa, Željko Odobašić, krstio balsko vino koje će ovaj put biti iz Uzlopa, i to graševina (Valški rizling) Vinarije Jakšić (Remuševi). Vinar dipl. inž. Franjo Jakšić je naglasio, da je vino prirodno i bez ikakvih kemijskih dodataka. Na Hrvatskom balu će se nuditi i različita bijela i crvena vina gradišćanskohrvatskih vinara.
67. po redu Hrvatski bal u Beču održat će u Parkhotelu Schönbrunn pod geslom „Hrvati meet Schönbrunn“ i nadovezat će se na onaj prije dvije godine u Kursalonu Wien u bečkom Stadtparku. Folklorna grupa Gradišće iz Petrovoga Sela (H) će otvoriti bal. Do četiri ujutro će, u tri dvorane naizmjence, svirati ftm-trio, tamburaški sastav Lole i Paxi s prijateljima kao i Kužiš stari moj iz Zagreba. Kao ponoćna atrakcija nastupit će klapa Cambi iz Kaštela kraj Splita. U Bijou-baru Parkhotela bit će dostupna diskoteka s posebnim DJ-om samo za ovaj bal.
bal-sezona u Gr­a­di­­šću poči­ne jur subotu 4. januara s HKD-ba­lom sredina u Fi­ležu krčmi Ka­rall-Di­voš; otva­raju Graničari a sviraju Paxi.
Nedilju, 5. ja­nu­ara je HKD-ba­l sjever u Wil­helmi­nen­ho­fu u Traj­štofu. Otv­a­ra Tamburica Pajngrt a za ples sviraju Pinkica i Štrabanci.
Subotu, 11. ja­nuara bal-sezona nastavlja s KUGA-mon amour-balom, Veliki Borištof.
(Hrvatske novine)