FA Linđo i HMI Dubrovnik organiziraju turneju koja uključuje nastupe u Beču, Velikom Borištofu i Linzu. Dubrovčani će zaplesati i zapjevati u bečkom Odeon Theateru, Kugi, te svečanoj dvorani Općine Linz

Turneju FA Linđo  po Austriji pod pokroviteljstvom Veleposlanstva RH u Republici Austriji organiziraju FA Linđo iz Dubrovnika i dubrovačka podružnica Hrvatske matice iseljenika i u suradnji s hrvatskim udrugama iz Austrije, Hrvatskim centrom Beč, Kulturnim i sportskim društvom Beč, Hrvatskim domom Linz, Kugom Veliki Borištof i Hrvatskim snom Salzburg.

FA Linđo u Austriji će boraviti od 2. do 8. travnja 2013. i održati nekoliko koncerata u Beču, Velikom Borištofu i Linzu. Nastupit će u bečkom Odeon Theateru, Kugi, te svečanoj dvorani Općine Linz.
Na programu 4. travnja je susret s hrvatskim diplomatskim predstavnicima u Beču, kojemu će nazočiti organizatorice turneje, voditeljica podružnice HMI Dubrovnik Maja Mozara i rukovoditeljica FA Linđo Dubravka Sarić, kao i predstavnici hrvatskih udruga u Beču.

Istoga dana Dubrovčani nastupaju u Odeon Theateru u 19.30 sati. Linđo potom, 6. travnja, nastupa u 19,00 sati u Kugi u Velikom Borištofu. Posljednji nastup bit će u svečanoj dvorani Općine Linz, 7. travnja u 19,30 sati.

Doznajte više o Linđu