Crkveni zbor Dolnje Pulje na svome tradicionalnome koncertu slavio je zborovođu i kantora Štefana Kočiša, a predstavili su i stare gradišćanskohrvatske pjesme, na primjer iz Hiže zlate Lovre Bogovića iz 1754. godine. Nastupile su i Pujanke i gudački ansambl ConArco

Crkveni zbor Dolnje Pulje je 9. prosinca priredio svoj tradicionalni koncert. Tom prigodom su slavili zborovođu i kantora Štefana Kočiša. 82-godišnji Kočiš je već 70 godina kantor Dolnje Pulje, a od 2010. I počasni građanin Dolnje Pulje.
Na ovogodišnjem koncertu Dolnjopuljanci su predstavili stare gradišćanskohrvatske pjesme, na primjer iz Hiže zlate Lovre Bogovića iz 1754. godine. Nastupile su i Pujanke i gudački ansambl ConArco.
Prigodom koncerta je zbor posebnom pjesmom čestitao i župniku Josipu Saboleku, koji ove godine slavi 40. godišnjicu zaređenja a na Novu godinu svoj 70. rođendan.
Kompozitor i glazbenik, prof. Štefan Kočiš iz Dolnje Pulje je prošle godine primio visoko papino odlikovanje. U Domu susreta u Željeznu biskup Egidije Živković dodijelio mu je križ papinoga reda svetoga Silvestra.
(Hrvatska redakcija ORF-a)