Kazališni susreti učenika Hrvatske nastave u Švicarskoj održat će se, uz sudjelovanje Dječjeg dramskog studija Sinjskog pučkog kazališta, u Gemeinschaftszentrumu u Freienbachu

Sedmi Kazališni susreti učenika Hrvatske nastave u Švicarskoj održat će se, uz sudjelovanje Dječjeg dramskog studija Sinjskog pučkog kazališta, 23. ožujka u Gemeinschaftszentrumu u Freienbachu.
Program, nakon intoniranja himni, počinje recitacijom Oglas, a izvođači su Anja Huwiler, 1.r. i Ivan Ljutić, 2.r., iz Wohlena. Slijede Kameni svatovi, Aemtler A., iz Züricha i Klotena pa Zaboravljiva kruška iz Interlakena i Reumatični kišobran iz Nussbaumena. Točku na gitari izvest će Ivan Grubišić, 7.r., iz Horgena. Nakon glazbe slijedi Lov na zmaja iz Chura i Landquarta, a potom pjevna točka Tatjane Ivanović, 4.r., iz Pfäffikona.
Publika će imati priliku vidjeti i Crvenkapicu iz Sarnena, Drvo ima srce iz Wohlena, Žene ili šutnja nije zlato SŠ Dietikona. Recitaciju Pismo s planine izvest će Dorian Kovačević, 5.r., iz Veveyja. Posljednja točka bit će Ekološke priče iz Dietikona.
(www.croatia.ch)

Doznajte više o Susretima i vrijednoj obljetnici HN u Švicarskoj