Proslavi obljetnice putničke agencije Adriatic Adventure Blaženke Čvorak prisustvovali mnogobrojni gosti, a nazočila joj je i gk RH Mirjana Piskulić, kao i nova gk Jasna Vitas Rubi, koja je u Sydney došla ovih dana

U prepunoj dvorani HK Kralj Tomislav 30. rujna održana je zabava putničke agencije Adriatic Adventure Blaženke Čvorak u povodu 35. obljetnice uspješnog poslovanja.
Zabavi su prisustvovali mnogobrojni gosti, uglavnom dosadašnji i budući putnici ove agencije, a nazočila joj je i gk RH Mirjana Piskulić, kao i nova gk Jasna Vitas Rubi, koja je u Sydney došla ovih dana.
Uvijek spremna za suradnju i rješavanje putničkih problema, Blaženka Čvorak je obraćajući se gostima rekla da je sretna sto je kroz ovih 35 godina rada pomogla mnogim svojim klijentima i da ce tako nastaviti i ubuduće.
Generalna konzulica Mirjana Piskulić u svom izlaganju je istakla profesionalnost Blaženke i njenog simpatičnog osoblja, te je i to da je Blaženka i njega agencija stvarni most između Australije i Hrvatske i obrnuto, a na čast čitave hrvatske zajednice u Australiji.
Pozdravnim govorom obratio se slavljenici i bivši urednik “Nove Hrvatske” Franjo Harmat, koji je rekao da je Blaženka bila uspješni poslovni suradnik ovoga hrvatskoga tjednika punih 20 godina.
Čestitke i pohvale upućivali su i prisutni gosti, a te večeri proslavljena je i prva obljetnica novog sjedišta Adriatic Adventurea, u prostorijama HK Kralj Tomislav u Edensor Parku.
Tombola na kraju večeri sretnim dobitnicima donijela je 14 nagrada, a prva nagrada bila je povratna karta za Hrvatsku i smještaj u hotelu Dubrovnik, te tjedan dana unajmljeni auto.
– Zaista sam sretna kada vidim na okupu moje drage putnike, koji su došli da zajedno proslavimo moju obljetnicu – 35 godina rada putničke agencije u kojoj putnici dobivaju profesionalne savjete za putovanje, a karte po pristupačnim cijenama. Imala sam razna lijepa i dirljiva iskustva, osobito u vrijeme Domovinskog rata, ali sam nastojala uvijek biti od pomoći i riješiti stvari na najbolji mogući način, kazala je slavljenica Blaženka Čvorak.

Tekst: Franjo Harmat