Glavna atrakcija programa u Seattle Center Armoryju bit će nastup tamburaškog sastava Jerryja Grcevicha iz Pittsburgha. On se više od četrdeset godina smatra najpoznatijim svjetskim primašem

Svi Hrvati diljem pacifičnoga sjeverozapada pozivaju se i ove godine na Hrvatsku feštu koja se održava u nedjelju, 6. listopada u Seattle Center Armoryju/nekadašnji Center House.
Očekujemo da će nas i ove godine posjetiti hrvatski Veleposlanik iz Washingtona Joško Paro. Glavna atrakcija programa bit će nastup tamburaškog sastava Jerryja Grcevicha iz Pittsburgha. On se više od četrdeset godina smatra najpoznatijim svjetskim primašem. Uz njegov tamburaški sastav nastupa i pjevač Boško Ciklić iz Los Angelesa, te nekoliko poznatih grupa iz okolice i susjednog Vancouvera.
Hrvatskih kulinarskih specijaliteta neće nedostajati: od sarme, povitica, palačinki, ćevapčića do liganja i kobasica. Djeci ćemo pokazati kako se prave licitarska srca i drugi licitarski nakit.
U subotu, 5. listopada održat će se zabavu dobrodošlice u Ruskom centru na 704 – 119th ulici u Seattleu. Prisutne će zabavljati tamburaški orkestar Jerryja Grčevicha, kao i pjevač Boško Ciklić. Hranu će servirati članovi Seattle Junior Tamburice.

Više informacija možete naći na web stranici www.croatiafest.org.
(Zajedničar) 

Doznajte više o Jerryju Grcevichu

Tekst: Richard L. Major/odsj. 439