Predsjednica Općine Kotor Marija Ćatović primila je u službeni posjet novoimenovanu hrvatsku veleposlanicu u Crnoj Gori Ivanu Perić, gk Boža Vodopiju i atašea Martinu Krajčić. Veleposlanica Perić se također susrela i razgovarala sa rukovodstvom Hrvatske građanske inicijative u Tivtu

Predsjednica Općine Kotor Marija Ćatović primila je 10. listopada u službeni posjet novoimenovanu hrvatsku veleposlanicu u Crnoj Gori Ivanu Perić, generalnog konzula Boža Vodopiju i atašea Martinu Krajčić.

Predsjednica Ćatović je upoznala veleposlanicu s brojnim zajedničkim projektima Kotora i hrvatskih gradova, a posebno je istakla projekte koji se već uspješno realiziraju, projekat „Dubrovnik – Kotor – gradovi knjige”, kao i zajedničku kandidaturu gradova Dubrovnika, Mostara i Kotora za domaćina Mediteranskih igara 2021. godine. Ćatović je istakla da grad Kotor ima uspješnu suradnju i stalne kontakte sa Zagrebom, Trogirom, Dubrovnikom, Solinom, Rijekom i drugim hrvatskim gradovima.

Veleposlanica Ivana Perić je iskazala zadovoljstvo i nadu da će se ta suradnja još više proširiti tokom trajanja njenog mandata u Crnoj Gori, jačajući još više veze između dviju susjednih zemlja. U popodnevnim satima veleposlanica Perić će se susresti i razgovarati sa rukovodstvom Hrvatske građanske inicijative u Tivtu. .(Radio Dux)