Nenad Bach Bend nastupio je u Kulturnom Klubu Stafford Springs Arts komisije u Stafford Springsu, Connecticut. Bend će se pojaviti na drugoj godišnjoj Fešti Georga Harrisona u veljači 2013.

Nenad Bach Bend nastupio je 27. siječnja 2013., u Kulturnom Klubu Stafford Springs Arts komisije. To je bio unplugged nastup, a dijelili su večer s Marci Geller. Kulturni Klub se nalazi na 221 East Street, u Stafford Springsu, u Connecticutu. Bend će se pojaviti na drugoj godišnjoj Fešti Georga Harrisona u veljači 2013.
Nadalje, video spot za pjesmu “I will Follow You” (Slijedit ću te) može se vidjeti u visokoj rezoluciji na YouTubeu. Album “Everything is Forever” (Sve je zauvijek)  je još uvijek dostupan za download i ima četiri pjesme snimljene sa Zagrebačkom filharmonijom.
Početkom 90-ih, kada je počeo rat u Hrvatskoj, kao snažna podrška iz SAD-a pojavio se Nenad Bach. Glazbenik i mirovni aktivist koji je svojim hitom ‘Can we go higher?’ pokušao skrenuti pažnju na ratna stradanja u Hrvatskoj. Međutim, Nenad Bach svoju je karijeru započeo još krajem 70-ih svirajući u grupi Vrijeme i zemlja. O svojoj prvoj rock grupi, uspjehu pjesme ‘Can we go higher?’, suradnji s mnogobrojnim američkim glazbenicima, filmašima, o rock sceni u Hrvatskoj, novom albumu, svom šeširu, Nenad Bach je ispričao u intervjuu za www.tportal.hr, najavljujući istovremeno veliki humanitarni koncert u KD Vatroslava Lisinskoga.
(30. studenoga 2012.)

Više doznajte na portalu www.croatia.ch