Pozivaju se mladi Hrvati iz svih krajeva svijeta da se prijave za natjecanje na HSI. Osim izvandomovinskih sudionika, na Igrama sudjeluju i sportaši iz Hrvatske i BiH. Sudionici ne trebaju biti članovi HSK, niti bilo koje druge sportske, kulturne ili druge udruge.
Pozivaju se mladi Hrvati iz svih krajeva svijeta da se prijave za natjecanje na HSI u slijedećim sportskim disciplinama: nogomet, odbojka, plivanje, stolni tenis, nogomet veterana, košarka, mali nogomet, odbojka na pijesku, rukomet, tenis, atletika, boćanje, judo, tekvando, karate, ragbi.
Osim sudionika izvan domovine, na Igrama sudjeluju i sportaši iz Hrvatske i BiH. Sudionici ne trebaju biti članovi Hrvatskog svjetskog kongresa, niti bilo koje druge sportske, kulturne ili druge udruge. Nastup na igrama je u svojstvu nacionalnih momčadi iz raznih krajeva svijeta. Prijave za nastup ostvaruju se preko nacionalnih organizacijskih odbora, koji su uspostavljeni u svim zemljama sudionicama.

 

Mjesto održavanja HSI najavit će se početkom 2013. godine.
Za sve daljnje informacije obratite se organizacijama, članicama Hrvatskog svjetskog kongresa (HSK) ili izravno na mrežnu stranicu Hrvatskog svjetskog kongresa www.crowc.org ili e-mail igre@crowc.org