HKZ Sveti Petar i Pavao iz Ludwigsburga priređuje peto hrvatsko natjecanje za najbolji glas, koje je osnovao fra Jozo Župić uz pomoć Mihaela Novosela 2005. godine. Nastupit će 14 najboljih kandidata, kojima se na taj način pruža prilika da pokažu svoj glazbeni talent

Hrvatska katolička zajednica Sveti Petar i Pavao iz Ludwigsburga priređuje peto hrvatsko natjecanje za najbolji glas “Mikrofon je vaš” 
Festival će se održati 27. travnja u 18 sati u Bürgersaalu u Tammu. Pjevački natječaj „Mikrofon je vaš“ osnovao je fra Jozo Župić uz pomoć Mihaela Novosela 2005. godine.
Nastupit će 14 najboljih kandidata, kojima se na taj način pruža prilika da pokažu svoj glazbeni talent. Pjevat će samo na hrvatskom jeziku, a glazbena pratnja uživo bit će hrvatska grupa Abstract band iz Stuttgarta. Pobjednike će izabrati stručni žiri, koji se sastoji od skladatelja Marka Tomasovića, pjevačice Izabele Martinović i pjevača Luke Nižetića. Pobjednike očekuju atraktivne nagrade.
Program će voditi Slavica Novosel i Martin Miletić, a nastupaju članovi žirija, Abstract band iz Stuttgarta, Soultrip band (poznat po njemačkom talent showu X-Factor) i dječji crkveni zbor “Slavuji” iz Ludwigsburga.
(www.croatia.ch)