Nakon gotovo 30 godina provedenih u svijetu, Nenad po prvi put dolazi u Hrvatsku sa svojom grupom Nenad Bach Band kako bi održao humanitarni koncert za Dječji dom Zagreb u Nazorovoj

 

TXT U KD V. Lisinskoga će se 30. studenoga održati humanitarni koncert za Dječji dom Zagreb u Nazorovoj. Uz Nenad Bach Band www.nenadbachband.com  nastupaju i gosti, Arsen Dedić. Radojka Šverko, Miroslav Škoro, Marko Tolja i klapa Sinj.
Nenad Bach je skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te mirovni i socijalni aktivist, ali iznad svega rock & roll glazbenik. U potrazi za slobodom izražavanja i životnim izazovima odlazi, 1984., iz Rijeke za New York. Komunikativan i samozatajan, svestran i specifičan nalazi zajednički nazivnik s mnogim talentima diljem svijeta.
Nakon gotovo 30 godina provedenih u svijetu, u potrazi za slobodom, obišavši globus uzduž i poprijeko, Nenad po prvi put dolazi u Hrvatsku sa svojom grupom Nenad Bach Band. Vrijeme je da, ne samo Brooklyn, već i Zagreb i Hrvatska čuje pjesmu Vukovar te dozna iz prve ruke zašto je svijet zaintrigiran čovjekom sa šeširom ravnog oboda i zašto voli i cijeni ovog hrvatsko- američkog umjetnika.
Više o umjetniku doznajte na http://www.radiovrh.ca/pages/nb%20humanitarian.html