U ovogodišnjem programu završne večeri tradicionalne Večernjakove domovnice u njemačkom gradu Bad Homburgu svojim će se kreacijama predstaviti modna dizajnerica Gordana Zucić

 

U organizaciji Hrvatske matice iseljenika Dubrovnik, u ovogodišnjem programu završne večeri tradicionalne Večernjakove domovnice u njemačkom gradu Bad Homburgu svojim će se kreacijama predstaviti modna dizajnerica Gordana Zucić.

S dubrovačkom podružnicom Hrvatske matice iseljenika dizajnerica Zucić radila je na brojnim projektima u Hrvatskoj i izvan nje. Više od trideset godina surađuje s mnogim estradnim zvijezdama, a dvaput je putovala na izbor za pjesmu Eurovizije, s predstavnicima BiH u Rigi 2004. i Hrvatske u Oslu 2010. Svojim kreacijama predstavila se u Beču, Salzburgu, Manili, Parizu, Madridu, Cape Townu, Chicagu, Zagrebu, Dubrovniku i mnogim drugim gradovima.Za svoj rad dobila je i brojna priznanja.
Na Večernjakovoj domovnici, na kojoj se svake godine biraju najpopularniji Hrvati u iseljeništvu, organizira inozemno izdanje Večernjeg lista.

Riječ je o najprestižnijem izboru izvan domovine na kojem će i ove godine nastupiti poznata glazbena imena. Urednik i voditelj inozemnog izdanja Večernjeg lista u Frankfurtu, Stipe Puđa, zadovoljan organizacijom Domovnice, najavljuje i brojne uvažene goste,iz domovine i iseljeništva, poglavito Dubrovčane, budući da su Dubrovnik i Bad Homburg gradovi prijatelji.

Tekst: Maja Mozara