Članovi će 27. siječnja i 3. veljače u Malmöu birati nova rukovodstva od kojih se očekuje da nastave s dosadašnjim smjernicama rada i nastavi uspješno djelovanje društava

 

Godišnja skupština društva Hrvatska žena održat će se u nedjelju, 27. siječnja u Hrvatskom domu u Malmöu s početkom u 16,00 sati. Društvo Hrvatska žena na svojoj skupštini izabrat će novo rukovodstvo društva te odrediti aktivnosti društva u ovoj godini. Od novog rukovodstva očekuje se da nastavi sa dosadašnjim smjernicama rada i nastavi uspješno djelovanje društva. 
Pozivaju se sve članice i članovi društva da dođu i daju svoj glas za one predstavnike društva koje će najbolje zastupati interese društva.
Također, Upravni odbor HKD Jadran obavještava sve svoje članove da će se godišnja skupština društva održati u nedjelju, 3. veljače s početkom u 16,00 sati u prostorijama Hrvatskog doma u Malmöu. Na godišnjoj skupštini društva birat će se članovi Upravnog odbora i predsjednik koji će društvo Jadran voditi u 2013.godini.
Novi članovi UO birat će se prema prijedlogu izborne komisije društva, a pola članova Uprave nastavlja drugu polovicu svog dvogodišnjeg mandata. Dosadašnji Upravni odbor Jadrana podnijet će izvješće o radu u protekloj godini kao i izvješće o ekonomskom stanju društva. Podnijet će se i izvješće revizije od strane članova nadzorne komisije.
Pozivaju se svi članovi da dođu na godišnju skupštinu i biraju u Upravni odbor predstavnike za koje smatraju da će najuspješnije voditi društvo u idućoj godini, a nakon skupštine društvo će po tradiciji počastiti nazočne članove prigodnom zakuskom.
(www.jadran.se)