Ovogodišnji Čovjek i Žena godine članovi su društva Bernard M. Luketich odsjek 515 HBZ-a u Torontu. Svečani banket u njihovu čast održat će se 21. rujna u dvorani slovenske crkve Miraculous Medal na 739 Browns Lineu

Već četrnaestu godinu zaredom Ontarijska federacija odsjeka Hrvatske bratske zajednice dodjeljuje posebno fraternalističko priznanje svojim najzaslužnijim članovima koji svojim nesebičnim radom doprinose razvitku Federacije i čitave Hrvatske bratske zajednice. Na svečanom banketu javno im se iskazuje zahvalnost za njihov dugogodišnji požrtvovni rad.
Ove godine ta čast pripada bračnom paru, rođenima u Hrvatskoj, Antunu i Katarini Belan iz društva Bernard M. Luketich odsjek 515 HBZ u Torontu. Svečani banket u njihovu čast održat će se 21. rujna u dvorani slovenske crkve Miraculous Medal na 739 Browns Lineu u Torontu.
Bit će mi izuzetna radost i čast zastupati našu Zajednicu na ovom banketu kao glavni govornik, da im se službeno u ime naše glavne uprave zahvalim na njihovoj odanosti, vjernosti te dugogodišnjem bratskom radu i aktivnostima, kako na mjesnoj tako i nacionalnoj razini, napisao je predsjednik Pazo.
Antun Belan rođen je 12. lipnja 1963. godine u Vrbovi kao sin, uz dvije sestre, Marije i pok. Marka Belana. Kao medicinski tehničar zaposlio se u bolnici u Novoj Gradišci. Godine 1988. preselio se u Kanadu gdje je postao nadzornik u skladištu tvrtke Kuehne i Nagel. Od 2000. godine aktivni je član i odbornik odsjeka 515 u Torontu. Trenutno obavlja predsjedničku dužnost, a usto je vrlo aktivan u svojoj mjesnoj hrvatskoj zajednici. Blagajnik je u Ontarijskoj federaciji odsjeka HBZ i je član Nadzornog odbora Omladinske kulturne federacije Zajednice. Katarina Belan rođena je 20. studenoga 1967. u Komarnici kao kći, uz sestru Mariju, Anke i Ivana Dragomanovića. U Slavonskom Brodu je studirala kemiju, a kada se 1992. godine doselila u Kanadu zaposlila se u pekarni Valumant gdje ubrzo postaje upraviteljica. Trenutno je perovođa u odsjeku 515 HBZ. Bračni par Belan je vrlo aktivan i u hrvatskoj župi u Torontu i crkvenoj folklornoj skupini Jadran.
Belanovi su se vjenčali 1993. godine u hrvatskoj crkvi Kraljica Hrvata u Torontu. imaju dva sina, Marija i Antona. Oba su aktivni članovi crkvenog ansambla Jadran s kojim su nastupali na nekoliko festivala Omladinske kulturne federacije. Odlični su učenici i primatelji školarinskih stipendija Zajednice.
U čast ovih slavljenika, odbor Ontarijske federacije pripremio je lijepu programsku knjižicu koja će nazočnima biti podijeljena na banketu. U ime Glavne uprave Hrvatske bratske zajednice još jednom iskreno i od srca čestitam Antunu i Katarini Belan na izboru za Čovjeka i Ženu godine Ontarijske federacije odsjeka Zajednice, napisao je predsjednik HBZ-a Edward W. Pazo. 
(Zajedničar)