Predstavljanje knjige vodila je Maja Mozara, voditeljica ureda Hrvatske matice iseljenika u Dubrovniku, a isječke iz knjige i pjesme Marijane Dokoze čitao je Sebastijan Vukosavić

Književnica, novinarka i glavna urednica časopisa Fenix Marijana Dokoza 15. travnja je u prostorima Hrvatske matice iseljenika u Dubrovniku predstavila svoj roman “Naranjyin plač”. Tema romana je otmica djeteta ispričana kroz životne priče dviju žena koje se međusobno ne poznaju, iako su u krvnom srodstvu.
“Knjiga bi uskoro mogla biti tiskana i na engleskom jeziku, a za mjesec dana bit će dostupna i u elektronskom izdanju” – najavila je na predstavljanju Marijana Dokoza, koja je za objavljivanje već pripremila još dva romana i jednu zbirku poezije.
Bila je ovo prigoda i za predstavljanje dvojezičnog časopisa Fenix kojem je urednica Marijana Dokoza, a svakog mjeseca izlazi u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Uz svoj web-portal uskoro najavljuju i tromjesečno magazinsko izdanje Fenixa koji će donositi priče o ljudima u Hrvatskoj i iseljeništvu.
Predstavljanje knjige vodila je Maja Mozara, voditeljica ureda Hrvatske matice iseljenika u Dubrovniku, a isječke iz knjige i pjesme Marijane Dokoze čitao je Sebastijan Vukosavić.
(dubrovacki.hr)