Gradonačelnik Vlahušić izrazio je zadovoljstvo aktivnom suradnjom koja traje već punih deset godina, a za rezultat je, uz ostalo, ta suradnja imala i obnovu Doma Maslina

Delegacija Grada Dubrovnika predvođena gradonačelnikom Androm Vlahušićem proteklog vikenda početkom rujna ove godine boravila je u posjeti prijateljskom gradu Bad Homburgu povodom održavanja tamošnjeg tradicionalnog festivala Lantern, čiji je organizator upravo ovaj njemački grad 16 kilometara udaljen od Frankfurta.

Pozivu gradonačelnika Bad Homburga Michaela Korwisija, uz gradonačelnika Vlahušića, odazvali su se i čelnici drugih gradova (ukupno osam) koji s njemačkim gradom dijele prijateljske veze – između ostalih gradonačelnik švicarskog Chura Urs Marti i češkog Marienbada Zdenĕk Král (na slici s lijeva na desno: Vlahušić, Korwisi, Marti, Zdenek).

Gradonačelnik Vlahušić izrazio je zadovoljstvo prijateljskim odnosom i aktivnom suradnjom koji traje već punih deset godina, a za rezultat je imala i obnovu Doma Maslina. Posebno je zahvalio na nedavnoj donaciji kojom je Dubrovačkim vatrogascima uručeno specijalno vatrogasno vozilo s prikolicom, vrijedno 55 tisuća eura.

Izvor: Grad Dubrovnik