Na seminaru posvećenom brendiranju Hrvatske kao gosti-predavači sudjeluju: dr. Davor Pavuna, Lausanne (CH), mr.sc. Zvonimir Frka-Petešić, Rabat (MAR), Boris Ljubičić, Zagreb (HR), Davor Bruketa, Zagreb (HR) i dr. Božo Skoko, Zagreb (HR)

U Zagrebu će se, od 10. do 12. ožujka, u multimedijskoj dvorani Hrvatske matice iseljenika, u produkciji agencije Petar Ćurić i u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika i potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH održati trodnevni stručni seminar.

Na seminaru posvećenom brendiranju Hrvatske kao gosti-predavači sudjeluju: dr. Davor Pavuna, Lausanne (CH) „Branding kroz znanost i obrazovanje“, mr.sc. Zvonimir Frka-Petešić, Rabat (MAR)„Branding kroz javnu diplomaciju“, Boris Ljubičić, Zagreb (RH) „Branding kroz dizajn i umjetnost“, Davor Bruketa, Zagreb (RH) „Branding kroz marketing i oglašavanje“ i dr. Božo Skoko, Zagreb (RH) „Branding kroz medije i javno mnijenje“

Svi zainteresirani kandidati bez obzira na obrazovanje ili profesionalni background, dužni su emailom dostaviti kopiju CV-ja za ulazak u pred-selekciju. Broj mjesta je striktno ograničen na 50. Pristup će imati samo 50 odabranih kandidata iz čitave Hrvatske koji prođu pred-selekciju (prijave se vrše putem internetske adrese: Branding.Hrvatske@gmail.com – a kako bi se kandidatura uzela u obzir potrebno je poslati Curriculum Vitae (CV) ili kraći životopis.

Uvjeti pristupa, životopisi izlagača, detaljnije o skupu dostupni na adresi Branding.Hrvatske

Sva predavanja su interaktivna. Sessioni su cijeli dan u petak i subotu, 10. i 11. ožujka, a nedjelja je rezervirana za teren i team-building.

Predavanja su zatvorena za javnost, osim predavanja dr. Pavune (petak, 19:00h) te okruglog stola (subota, 12:00h) koji su u potpunosti otvoreni za medije i vanjske posjetitelje.

Kontakt / prijave: Branding.Hrvatske@gmail.com