Na ovogodišnjem balu nastupaju orkestar „Kužiš stari moj“, bečki orkestar dama „Tempo di Valse“, grupa „Pax & prijatelji“ u različni sastavima, tamburaški sastavi „Lole“ i „Daj šta daš“, Blue Danube Orkestar kao i KroaTarantata iz Mundimitra

Pripreme za Hrvatski bal 19. siječnja u Parkhotelu Schönbrunn su u završnoj fazi. Uz uobičajeno, bit će i tri premijere, kojima „želimo podignuti kvalitetu ovoga bala s dugom tradicijom“, rekao je koordinator bala Petar Tyran. Nastupaju orkestar „Kužiš stari moj“, bečki orkestar dama „Tempo di Valse“, grupa „Pax & prijatelji“ u različni sastavima, tamburaški sastavi „Lole“ i „Daj šta daš“, Blue Danube Orkestar kao i KroaTarantata iz Mundimitra.

The Blue Danube Orkestar je skupina mladih hrvatskih muzičara iz austrijskoga i slovačkoga dijela Gradišća kao i iz Vojvodine. Posebno za Hrvatski bal ih prate njihove Družice, mlade pjevačice koje su isto kao i svirači podrijetlom iz svih krajeva i kutova Panonije, od Novoga Sela preko Unde i Čakovca pa do Sarajeva. Na otvaranju bala će skupa izvoditi Rhapsody in Danube Blue, pod muzičkim vodstvom Filipa Tyrana.
Na balu nastupa i Kroatarantata, mladi muzički sastav iz Mundimitra/Montemitro u regiji Molise na jugu Italije.

Po prvi put na Hrvatskom balu u Beču nastupa zvijezda hrvatske estrade Zlatan Stipišić Gibonni. To je ponoćna atrakcija 66. po redu Hrvatskoga bala – zajedno s jazz-pijanistom Matijom Dedićem (u kvartetu).
(http://www.hrvatskicentar.at)