Kandidati se natječu za jednogodišnju stipendiju za po dvoje studenata iz podružnica u iznosu od 500, € za akademsku 2012./2013, a prikupljena dokumentacija mora biti dostavljena najkasnije do 24.02.2013.

 

Uprava Fonda za stipendiranje Ivan fra Franjo Jukić HKD Napredak Austrija, Glavne podružnice Beč na svojoj sjednici od 17. prosinca 2012. g. donijela je odluku da dodijeli jednogodišnju stipendiju za po dvoje studenata iz podružnica u iznosu od € 500,- (petstotina eura) za akademsku 2012./2013.
Oglas će je objavljen i na stranicama www.napredak.at i www.hkdnapredak.com 

Prema Pravilniku Fonda, najvažnije su ocjene, zatim imovinsko stanje, aktivnost u Napretku (o tome očekujemo vašu potvrdu u popratnom pismu) kao i možebitna sudjelovanja i nagrade na raznim stručnim natjecanjima ili obrazložena preporuka. Kandidati koji već primaju neku stipendiju ne ulaze u konkurenciju a studenti starijih godina imaju neku prednost u odnosu na početnike.
Molimo vas prikupite barem po tri kandidata (u suprotnom napišite obrazloženje) a kompletna prikupljena dokumentacija mora biti kod nas najkasnije 24.02.2013. Zakašnjelu i nepotpunu dokumentaciju nećemo razmatrati.
Materijale dostavite na adresu predsjednika Zloušića (Van der Null-Gasse 9/2/5, A-1100 Wien – Beč). Nemojte slati preporučenom poštom jer to usporava put.

Obrazac za prijavu dostupan na http://www.napredak.at