Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će 16 najboljih kandidata, kojima se na taj način pruža prilika da pokažu svoj glazbeni talent na pozornici. Osim pjevanja, samo na hrvatskom jeziku, ocjenjivat će se koreografija i styling ksndidata

Popularno glazbeno natjecanje “Mikrofon je vaš” u subotu, 27.04.2013. po peti put poziva sve pjevačice i pjevače, od 14. godine nadalje, da se za natjecanje prijave do 1. ožujka. Ove godine želimo potaknuti sudionike iz Švicarske, Austrije i Hrvatske, da se prijave za natječaj.
HKZ Sv. Petar i Pavao iz Ludwigsburga priređuje peto natjecanje za najbolji glas “Mikrofon je vaš”, manifestaciju koja je nastala iz želje da se hrvatski jezik, glazba i kultura očuvaju i podrže kod Hrvata u iseljeništvu. Natjecanje je postalo popularno, ne samo izvan granica katoličke zajednice, već i ozvan granica Njemačke.
Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će 16 najboljih kandidata, kojima se na taj način pruža prilika da pokažu svoj glazbeni talent na pozornici. Osim pjevanja, ocjenjivat će se koreografija i styling ksndidata. Pjevat će se samo na hrvatskom jeziku. Glazbenu pratnju će pružiti uživo hrvatski band “abstract band (reloaded)” iz Stuttgarta.
Osvajače prvog, drugog i trećeg mjesta izabrat će stručni žiri. Sve pobjednike čekaju atraktivne nagrade. Prvo mjesto donosi snimanje vlastite single pjesme kompozitora Marka Tomasovića i producenta Alexandra Valenčića.

Prijavnica dostupna na www.mikrofonjevas.de. Prijave do 1. ožujka !