21. studenoga na FF u Zagrebu

O Godišnjaku će govoriti: dr. sc. Ivica Martinović, znanstveni savjetnik, Institut za filozofiju, Zagreb, doc. dr. sc. Petar Vuković, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, član Uredništva i prof. Tomislav Žigmanov, Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, Subotica, glavni urednik

Predstavljanje 3. broja Godišnjaka za znanstvena istraživanja Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata bit će održano u Fakultetskoj vijećnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Ul. Ivana Lučića 3) u srijedu, 21. studenoga 2012. godine, s početkom u 18 sati.
Zagrebačko predstavljanje će biti održano u okviru programa domaćeg skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Bunjevci u vremenskom i prostornom kontekstu“, što ga od 20. do 22. studenoga 2012. godine organizira Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
O Godišnjaku će govoriti: dr. sc. Ivica Martinović, znanstveni savjetnik, Institut za filozofiju, Zagreb, doc. dr. sc. Petar Vuković, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, član Uredništva i prof. Tomislav Žigmanov, Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, Subotica, glavni urednik.(ZKVH)