U siječnju se održava Večer izvorne muzike, nastup Škore i Zaka te Ivice Martića, kao i 30. godišnjica Chorusa Croaticusa. U veljači se održava Tramošnička večer i zabavna večer FOHS-a

U subotu, 21. siječnja u Stadthalle Dietikon (Fondlistrasse, 8953 Dietikon) održat će se pravi spektakl – Večer izvorne muzike, prva manifestacije te vrste u Švicarskoj.

Svi koji vole posavsku izvornu muziku doći će na svoje, nastupaju četiri vrhunske grupe koje njeguju taj melos: Braća Vidović, Zlatne žice, Mirsada i jarani te švicarska izvorna grupa Pajte. Karte za zabavu mogu se kupiti preko starticket.ch ili na samoj zabavi, a sve ostale informacije možete dobiti na broj 079 421 74 83 ili na stranici zabave.ch.

Tjedan dana kasnije, u subotu, 28. siječnja, u Schlierenu (ZH) nastupaju Miroslav Škoro i Ivan Zak.  Istog dana u Schaffhausenu (Reckensaal u Thayngenu) održat će se zabavna večer u organizaciji udruge Bosanska Posavina iz Schaffhausena. Gostuje Ivan Martić Ivica sa svojim bendom.
Chorus Croaticus i prijatelji obilježavaju tridesetu godišnjicu djelovanja jubilarnim koncertom u Bernu (Urtenen-Schönbül, Zentrumsplatz 8). U goste im dolazi i Klapa Tragurium iz Trogira, a nastupit će i drugi izvođači. I ovaj koncert održava se u subotu, 28. siječnja, a sve informacije pogledajte ovdje.
U Zollikofenu se 4. veljače održava Tramošnička večer, a FOHS priprema zabavnu večer 11. veljače u Wangen an der Aareu. Sve informacije o predstojećim zabavama potražite u rubrici.
(www.hrvati.ch)