2. srpnja u Gradskoj športskoj dvorani u Tomislavgradu

Na Izboru će sudjelovati 25 djevojaka iz 19 država, a na web stranici i Facebook profilu Udruge “Stećak” bira se i Miss fotogeničnosti. Sve sudionice možete pogledati, i naravno glasovati, klikom na link koji je dostupan i za mobilne uređaje

Udruga za očuvanje i promicanje hrvatske tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini ” Stećak ” i Hrvatska matica iseljenika iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan RH i Općine Tomislavgrad, organiziraju 3. reviju tradicijske odjeće i Izbor najljepše Hrvatice izvan Republike Hrvatske, koji će se održati 2. srpnja u Gradskoj športskoj dvorani u Tomislavgradu, s početkom u 19.00 sati.
Na Izboru će sudjelovati 25 djevojaka iz 19 država, i to: Švicarske, Švedske, Srbije, Slovenije, SAD-a, Rumunjske, Perua, Njemačke, Makedonije, Mađarske, Kosova, Italije, Čilea, Crne Gore, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Belgije, Austrije i Argentine.
Među natjecateljicama bira se najljepša djevojka, te prva i druga pratilja. Na web stranici i Facebook profilu Udruge “Stećak” bira se i Miss fotogeničnosti. Pratite
Sve sudionice možete pogledati, i naravno glasovati za Miss fotogeničnosti klikom na link koji je dostupan i za mobilne uređaje. 
(www.udruga-stecak.com)