9. veljače u Somboru i Beregu i 10. veljače 2013. u Baču

Veliko bunjevačko-šokačko prelo u Somboru organizira HKUD „Vladimir Nazor“, Šokačko prelo u Beregu HKPD„Silvije Strahimir Kranjčević“, a u Baču će se održati 8. Šokački bal

 


Veliko bunjevačko-šokačko prelo u Somboru

Veliko bunjevačko-šokačko prelo, koje organizira HKUD „Vladimir Nazor“, bit će održano u subotu, 9. veljače 2013. godine, u Hrvatskom domu u Somboru, s početkom u 20 sati. Nastupit će klapa „Škrlet“ iz Kutine, Tamburaški sastav „Ravnica“ iz Subotice i folklorna sekcija „Nazora“, a goste očekuje i bogata tombola. Ulaznice po cijeni od 1.600 dinara mogu se kupiti u prostorijama društva.


„Šokačko prelo“ u Beregu

U organizaciji HKPD-a „Silvije Strahimir Kranjčević“, u Beregu će u subotu, 9. veljače 2013., biti održano XVI. „Šokačko prelo“. Goste će zabavljati Tamburaški sastav „Kristali“ iz Županje. Početak je u 19 sati.


„Šokački bal“ u Baču

U nedjelju, 10. veljače 2013. godine, u Baču će biti održan osmi po redu Bal će biti održan „Šokački bal“.u dvorani mjesnog Vatrogasnog doma s početkom u 19 sati. Ulaznica je 1.000 dinara, a goste će zabavljati TS „Panonika“ iz Berega.
(ZKVH)