11. ožujka u OŠ „Nikola Zrinski“, Kerestur

Na promociji će, uz učenike i mjesni zbor Ružmarin, sudjelovati autorica knjige Erika Rac, recenzent Đuro Blažeka, profesor Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Ernest Barić, umirovljeni profesor Odsjeka za kroatistiku Sveučilišta u Pečuhu, i Stjepan Blažetin, ravnatelj Znanstvenog zavoda Hrvata u Mađarskoj

Hrvatska samouprava Kerestura, u suradnji sa Znanstvenim zavodom Hrvata u Mađarskoj 11. ožujka u Osnovnoj školi „Nikola Zrinski“, s početkom u 18 sati priređuje predstavljanje nedavno objavljene knjige Erike Rac „Govori pomurskih Hrvata“. Knjiga je objavljena u Biblioteci Nova, Znanstvenog zavoda Hrvata u Mađarskoj. 

Na promociji će sudjelovati predsjednica Hrvatske samouprave Kerestura Anica Kovač, autorica knjige Erika Rac, recenzent Đuro Blažeka, profesor Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Ernest Barić, umirovljeni profesor Odsjeka za kroatistiku Sveučilišta u Pečuhu, i Stjepan Blažetin, ravnatelj Znanstvenog zavoda Hrvata u Mađarskoj. Sudjeluju i učenici osnovne škole te mjesni zbor Ružmarin.
(Radio croatica)