31. prosinca 2012., Husie Kyrkoväg 100, Malmö

Hrvatska društva Jadran i Hrvatska žena ove godine proslavu održavaju u preuređenim i proširenim prostorijama Hrvatskog doma Jadran. Goste će zabavljati TS Jadran

Hrvatska društva Jadran i Hrvatska žena obavještavaju sve zainteresirane da će se proslava dočeka Nove 2013. godine ove godine održati u preuređenim i proširenim prostorijama Hrvatskog doma Jadran!
Ove će nas godine na novogodišnjoj zabavi goste zabavljati TS Jadran svojim širokim repertoarom tradicionalnih hitova tamburaške glazbe te popularnih uspješnica moderne zabavne glazbe.
Osim odlične glazbe, organizatori dočeka nude veliki izbor hrane – švedski stol- od specijaliteta sa roštilja i ražnja, raznih vrsta salata, kolača te prigodnih jela za djecu. Svi posjetitelji također će moći sudjelovati i u bogatoj tomboli domaćina na kojoj će se dodjeljivati i vrijedne nagrade.
Ulaznice se mogu nabaviti u prostorijama društva Jadran, a za sve informacije i narudžbe možete se obratiti rizničaru društva Jadran Željku Resovcu na telefon 070-694 47 13.
(www.jadran.se)