Franjevačka crkva Sv. Mihovila, 14. studenoga s početkom u 19 sati
Katedrala bazilika Sv. Terezije Avilske, 15. studenoga u 10 sati

Organizatori koncerta u Subotici su Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, Katoličko društvo za kulturu, povijest i duhovnost „Ivan Antunović“ Subotica i Udruženje Electe Subotica. Koncert je ostvaren uz potporu Ureda za obrazovanje, kulturu i šport grada Zagreba i udruge Hrvatska kuća

Mješoviti pjevački zbor crkve Sv. Blaža iz Zagreba i Komorni orkestar održat će koncert u Franjevačkoj crkvi Sv. Mihovila u Subotici, u subotu, 14. studenoga s početkom u 19 sati.
U programu će biti izvedena Krunidbena misa u C duru KV 317 za soliste, zbor i orkestar W. A. Mozarta, te djela autora: V. Lisinskog, G. Verdija, A. Kabilja, I. pl. Zajca, L. Sorkočevića, P. Mascagnija. Kao solisti će nastupiti: Ljiljana Čokljat – sopran, Renata Mihelčić – sopran, Blanka Tkalčić – alt, Siniša Galović – tenor i Ivica Trubić – bas. Za orguljama je Davor Ljubić, a dirigent je Ronald Braus.
U nedjelju, 15. studenog zbor će pjevati na misi u katedrali bazilici sv. Terezije Avilske u Subotici u 10 sati.
Organizatori koncerta u Subotici su Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, Katoličko društvo za kulturu, povijest i duhovnost „Ivan Antunović“ Subotica i Udruženje Electe Subotica. Koncert je ostvaren uz potporu Ureda za obrazovanje, kulturu i šport grada Zagreba i udruge Hrvatska kuća.
Mješoviti pjevački zbor crkve sv. Blaža iz Zagreba Ove godine zbor slavi 100 godina kontinuiranog rada. Komorni orkestar koji često surađuje sa zborom je sastavljen od akademskih glazbenika članova opernog orkestra HNK i Zagrebačke filharmonije. Voditelj i dirigent zbora je Ronald Braus, a orguljaši su Davor Ljubić i Eva Košir Karačić
(www.facebook.com)