22. veljače 2013. u crkvi Ref. Kirche u Eggu

Zagrepčanka Tatjana Nikić je internacionalna umjetnica koja je trenutno master studentica smjera “Musik und Bewegung” (glazba i pokret) na trećem semestru Zürcher Hochschule der Künste (Visoka škola umjetnosti Zürich)

Master-koncert Tatjane Nikić održat ćese u petak, 22. veljače 2013. u 20:15 sati u crkvi Ref. Kirche u Eggu ZH. Na koncertu, uz pijanisticu Tatjanu Nikić, koja se svojim interpretacijama već predstavila na koncertima u vili Boveri u Badenu, nastupaju perkusionist Tony Majdalani i gitarist & pijanist Hanspeter Krüsi.
Program obuhvaća prije svega skladbe umjetnice www.tatjananikic.com napisane izvorno za klavir i komorni orkestar. Djela su sada ponovo aranžirana za gostujuće glazbenike,Majdalanija i Krüsija.
Tatjana Nikić je internacionalna umjetnica, pijanistica, pjevačica, skladateljica (film i mediji), učiteljica klavira, glazbena pedagoginja i pedagoginja pokreta, rođena u Zagrebu1974. Zadnjih 8 godina provela je u Sloveniji, Holandiji i najviše u Švicarskoj. Trenutno je master studentica smjera “Musik und Bewegung” (glazba i pokret) na trećem semestru Zürcher Hochschule der Künste (Visoka škola umjetnosti Zürich).
Tatjana Nikić je 2001. na Muzičkoj akademiji u Zagrebu studij klavira završila s koncertnom diplomom. Godinama je bila privatna studentica kod pijanistice Marine Horak (www.marinahorak.com). Nakon toga je nastupala kao pijanistica u raznim zemljama. (www.croatia.ch