27. listopada u Beogradu

Na Sajmu će biti predstavljene knjige Ante Evetovića Miroljuba Vječnosti doba, Ante Jakšića Duše zemlje, Balinta Vujkova Šta u oca to u dice i Prognanik iz svijeta svjetlosti : život i djelo Stanislava Prepreka

 

 

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata i NIU „Hrvatska riječ” organiziraju predstavljanje knjiga objavljenih u Godini hrvatskih velikana u Vojvodini koje će se održati na 57. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga u subotu, 27. listopada 2012. godine, s početkom u 12 sati u dvorani „Borislav Pekić” u hali 1a Beogradskog sajma.

Tom prigodom bit će riječi o Godini hrvatskih velikana u Vojvodini, te predstavljene knjige: Ante Evetovića Miroljuba Vječnosti doba, Ante Jakšića Duše zemlje, Balinta Vujkova Šta u oca to u dice i Prognanik iz svijeta svjetlosti : život i djelo Stanislava Prepreka.

Sudjeluju mr. sc. Željko Kuprešak, veleposlanik RH u RS, Ivan Karan, ravnatelj NIU „Hrvatska riječ”, prof. Katarina Čeliković, menadžerica kulturnih aktivnosti ZKVH-a i prof. Tomislav Žigmanov, ravnatelj ZKVH-a i urednik izdanja.
(http://www.zkvh.org.rs)