14. i 15. siječnja u Waiblingenu

„Memorijal Bernarda Jelice” u spomen svog preminulog igrača i trenera (41) u Sailer sportskoj dvorani u Waiblingenu organizira NK Zrinski

Sve je spremno za 10. jubilarni malonogometni turnir „Memorijal Bernarda Jelice” koga na spomen svog preminulog igrača i trenera (41) organizira NK Zrinski.

Dvodnevni turnir u Sailer sportskoj dvorani u Waiblingenu će biti u subotu, 14. i nedjelju, 15. siječnja. Voditelj turnira Tomislav Vidačković je ovih dana poslao svim sudionicima skupine i točne satnice nastupa. Kod veterana koji igraju memorijalni turnir u znak sjećanja na Bernarda Jelicu će nastupiti 19 ekipa veterana, starijih od 30 godina.

I ove će godine tu biti i sastav Benos Friends, bivši suigrači, pokojnog Jelice, od kojih neki sada žive u Hrvatskoj i BiH ali za ovu prigodu sudjeluju na turniru. Tu su i veterani Croatija iz Stuttgarta, Reutlingena i Bietigheima, NK Tomislav iz Andrijevaca, HNK Würzburg, HERBOS Mannheim, Ludwigsburg 07, prošlogodišnji pobjednik SV Heslach, Zrinski… Turnir će biti iznimno atraktivan.

Prvu utakmicu s početkom u 12 sati igraju Zrinski i Mepox, a finale je predviđeno u 20,10 sati.

Na turniru takozvanih „freizeit” ekipa koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 10 sati, nastupit će 21 ekipa. I tu će biti zanimljivih ekipa kao što su Croatia Geislingen, Topas Stuttgart, MNK Mirlović iz Zagore u Drniškom zaleđu, SG West…

Turnir otvaraju Ćubela Fliesenleger i Croatia Geislingen s početkom u 10 sati. Završetak je predviđen igranjem finalne utakmice s početkom u 18.45 sati. Sudit će provjereni suci Josip Golub, Zdravko Blaškić, Zdravko Buza, Ilija Vidaković, Julian Stanić i Angelo Terrasso.

Sponzori će i ove godine biti Getränke Pflüger, Jozo Milardović i Marijan Divković, koji će pokloniti nagrade u vidu pršuta, pečenog odojka, bačve piva…dok će Zrinski osigurati novčane nagrade za „Freizeit ekipe”.
(Fenix Magazin)