23. travnja u OŠ. Zadarski otoci

Ovogodišnji likovni natječaj. na temu “Slikam te pjesmo”došao je do završnice. Sedmoga travnja je izložba u gradskoj galeriji Iserlohna i proglašenje najboljih. Radovi će biti izloženi i u Hrvatskoj, u OŠ Zadarski otoci

Ovogodišnji likovni natječaj na temu “Slikam te pjesmo”  došao je do završnice. Sedmoga travnja je izložba u gradskoj galeriji Iserlohna i proglašenje najboljih. Budući je pristiglo preko 500 radova, svi će biti izloženi na podu galerije.
23. travnja radovi će biti izloženi i u Hrvatskoj, u OŠ. Zadarski otoci. Izložba će biti otvorena u 9,oo sati.
Za ovih četrnaest godina, koliko Karačići, Ante i Ankica, organiziraju natječaj, radove su dobivali iz: Hrvatska, BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Svicarske, Francuske, Nizozemske, Engleske, Italije, Australije, Čilea i Argentine. Ove godine i iz Italije.
Organizatori zahvaljuju na potpori HKM-Hagen, Croatia –Hagen, GKRH-Düseldorf, Hrvatskom glasu Berlin, HKZ-CH-Dunja Gaup, MH Rührgebit, Croatia.org-Nenad Bach, Zbornica.com, Hrvatska matica iseljenika, HIC-portal, Kata Oreč, Milan Bošnjak,Knjižnice Zagreb, Poglavarstvo grada Iserlohna,Gradska galerija grada Iserlohna i IKZ-DER WESTEN za NRW. Najveća hvala djeci i njihovim mentorima.
(Hrvatski glas Berlin)