Hrvatski bal 25. siječnja 2013. u Hečki, Veliko prelo 26. siječnja, Lakomac u Kalači 26. siječnja, Hrvatski bal, Dobrotvorni hrvatski bal u Budimpešti i Hrvatski bal u Undi 26. siječnja

Hrvatska samouprava Umoka i HKD Kajkavci u pansionu Tornácos u Hećki 25. siječnja s početkom u 19 sati priređuju Hrvatski bal. Bal otvara HKD Kajkavci, a goste će zabavljati petrovoselski Pinka-band.
Tradicionalno Veliko prelo se održava 26. siječnja s početkom u 19 sati u Palači umjetnosti. Sudjeluju mališani iz hrvatskih vrtića i učenici hrvatskoga jezika Vancaške škole te Bunjevačka zlatna grana. Sviraju Tamburaški sastav Hajo iz Subotice i gradski Orkestar Čabar.
Hrvatska samouprava grada Kalače u atriju Katoličke ustanove 26. siječnja s početkom u 18 sati priređuje tradicionalni Lakomac. Goste će zabavljati garski Tamburaški sastav Bačka, tijekom večeri nastupa KUD Zorica iz Erčina i Hrvatski izvorni pjevački zbor iz Dušnoka.
Ovogodišnji Hrvatski bal se priređuje u hotelu Írottkő 26. siječnja s početkom u 19 sati. Bal svira petrovoselski Pinka-band, tijekom večeri nastupa Hrvatsko kulturno društvo „Gradišće“ također iz Petrovoga Sela.
U organizaciji Roditeljske zajednice Hrvatskog vrtića, osnovne škole, gimnazije i učeničkog doma Miroslava Krleže u predvorju te ustanove 26. siječnja s početkom u 19 sati priređuje se Dobrotvorni hrvatski bal. Goste će zabavljati Orkestar Podravka, cijena ulaznice je 1.500 Ft. Prihod bala, kao i svake godine, namijenjen je polaznicima vrtića i učenicima škole.
Hrvatska samouprava Unde i Hrvatsko kulturno društvo Veseli Gradišćanci u mjesnoj gostionici Koli 26. siječnja s početkom u 19 sati priređuju Hrvatski bal. Goste zabavlja sastav Pinkica, nastupa KUD Hajdenjaki iz Donje Pulje. (Radio croatica)