11. veljače u Neckarforumu

Dalmatinci i njihovi prijatelji će imati priliku uživati u glazbi grupe Magazin i klape Sv. Florijan, ali i u delicijama s dalmatinskog područja

U Neckarforumu kraj Esslingena u subotu, 11. veljače će se održati Dalmatinska večer koju već godinama organizira Hrvatsko kulturno-umjetničko i sportsko društvo “Dica Dalmalmacije”. Dalmatinci i njihovi prijatelji će imati priliku uživati u glazbi grupe Magazin i klape Sv. Florijan, ali i u raznim delcijama s dalmatinskog područja. Program večeri počet će u 19 sati.

HKUSD „Dica Dalmacije e.V.“ je hrvatsko kulturno-umjetničko i sportsko društvo neprofitabilnog karaktera. Osnovna djelatnost udruge je promicanje dalmatinske kulture i običaja, njegovanje tradicije kroz organizaciju raznih događaja i priredbi što je sve sjedinjeno u organizaciji Dalmatinske večeri koja je humanitarnog karaktera, kazala je Suzana Mišković, predsjednica društva. I ove godine, sav prihod od Dalmatinske večeri je namijenjen za potrebite i teško bolesne osobe u Dalmaciji i ostatku domovine.
(Fenix Magazin)