U subotu, 06. veljače u Schlierenu, u dvorani Unterohr

NK Hajduk Zürich poziva sve svoje članove i prijatelje na još jednu Bilu noć Hajduka iz Züricha. Bit će to 19. po redu hajdučka fešta koja će se održati u subotu, 06. veljače u Schlierenu, u dvorani Unterohr, sa početkom u 19,00 sati.

Kao i svake godine do sada, Bila noć Hajduka će započeti sv. misom koja će se služiti svim pokojnim prijateljima i članovima Hajduka. Nakon misnog slavlja započinje zabavni dio u kojem će nastupiti Mirakul band iz Züricha.

Uz bogat izbor različitih hrvatskih i kolača, na meniju domaćina, kako i dolikuje fešti sa dalmatinskim štihon, naći će se neizostavni pršut, salatu od hobotnice te dalmatinska pašticada.

I ove godine bit će organizirana bogata tombola.

Feštu će uveličati Društvo prijatelja Hajduka Zürich i Društvo prijatelja Hajduka Split. Oni će organizirati prigodni štand na kojem će se moći učlaniti u udrugu Naš Hajduk te postati dio velike Hajdukove obitelji.

Posredstvom Fenixa kao medijskog pokrovitelja, uprava, igrači i treneri Hajduka pozivaju sve navijače Hajduka iz Zürich i okolice, jednako kao i sve Hrvate i njihove prijatelje, da dođu tu večer u Schlieren gdje će organizatori kao i uvijek dosad dati sve od sebe kako bi Bila noć Hajduka prošla u najljepšem ozračju i ostala u sjećanju svih nazočnih

Za Fenix / Jakov Radanović