15. siječnja 2013. godine, u vjeronaučnoj dvorani župe sv. Roka u Subotici

Katolički institut za kulturu, povijest i duhovnost „Ivan Antunović“ priređuje Razgovor“ u okviru „Dana biskupa Ivana Antunovića 2013.“ koji se ove godine priređuju o 125. obljetnici smrti ovog narodnog preporoditelja

Katolički institut za kulturu, povijest i duhovnost „Ivan Antunović“ priređuje dvadeset prvi „Razgovor“ u okviru „Dana biskupa Ivana Antunovića 2013.“ koji se ove godine priređuju o 125. obljetnici smrti ovog narodnog preporoditelja. „Razgovor“ će biti upriličen u utorak, 15. siječnja 2013. godine, u vjeronaučnoj dvorani župe sv. Roka u Subotici, s početkom u 19,30 sati.
„Je li vjera nužna za opstanak i napredak naroda? (Poruka vjere biskupa Ivana Antunovića)“ tema je ovogodišnjeg „Razgovora“ o kojoj će govoriti mr. sc. Andrija Anišić.
U okviru Dana biskupa Ivana Antunovića, koji se svake godine održavaju u povodu obljetnice njegove smrti (13. siječnja 1888.), 13. siječnja u katedrali-bazilici sv. Terezije u 18 sati svečanu misu za biskupa Ivana Antunovića predvodit će mr. sc. Andrija Anišić. Na misi će pjevati združeni zborovi uz pratnju Subotičkog tamburaškog orkestra pod ravnanjem Miroslava Stantića i Stipana Jaramazovića.
(ZKVH)