Završetak školske godine obilježila je Hrvatska nastava Berlin, a koordinatorica škole Gordana Kešina pozvala je roditelje i djecu na završnu svečanost u dvorani Hrvatske katoličke misije. Djeca su darivala učitelje, a oni opet zahvalili učenicima. Riječi zahvalnosti upućene su i učitelju Mladenu Balentu kojemu je ova školska godina posljednja u njegovom mandatu u Berlinu

Završetak školske godine obilježila je Hrvatska nastava Berlin, a koordinatorica škole Gordana Kešina pozvala je roditelje i djecu na završnu svečanost 10. srpnja u dvorani Hrvatske katoličke misije.
Program su vodile Iva i Ivana. Da sve protekne u redu, brigu su vodile učiteljice Ela i Gordana te učitelj Mladen. Uvodnu, pozdravnu riječ izrekao je veleposlanik RH u Njemačkoj Ranko Vilović, koji je zajedno sa suprugom
U vrlo duhovitim, kratkim igrokazima, recitacijama, plesu i pjesmi sudjelovali su: Angelina i Antonio, Marija i Terezija, Mate, Helena, Luca, Marina, Lucija, Bruno, Mateo, Natahlia, Angelika, Magdalena, Ivana, Ivan, Laura, Lea, Samuel, Dan, Paulina, Ana-Marija, Andreja, Kristian, Tatjana, Melissa, Leticia, Ilijana, Ana, Noah, Emilia, Constantin, Annalena, Ena, Nikolina, Gabrijel, Dania i Lucija, Patricia i Lucia, Marlena i Iva, Pytricia i Andrea, Mile, Lovro, Jana i Maria.
Nakon zajedničke pjesme djeca su darivala učitelje, a oni opet zahvalili učenicima. Riječi zahvalnosti upućene su i učitelju Mladenu Balentu kojemu je ova školska godina posljednja u njegovom mandatu u Berlinu. On je zahvalio kolegicama, učenicima i roditeljima.
Učenicima su podijeljene školske knjižice, pohvalnice za uspješni rad te školski godišnjak, časopis „Zvončić“. Roditelji iz Društva prijatelja Hrvatske nastave Berlin, pripremom slastica, za velike i male, zasladili su veselje.

Fotogalerija