U Osijeku je otvorena izložba likovnih i literarnih radova djece koja su sudjelovala u međunarodnom likovnom i literarnom natječaju „Zeleno i plavo putovanje“

U OŠ Tina Ujevića u Osijeku je 14. svibnja otvorena izložba likovnih i literarnih radova djece koja su sudjelovala u međunarodnom likovnom i literarnom natječaju „Zeleno i plavo putovanje“. Tom prilikom su djeca i nastavnici pripremili kratki umjetnički program.

Bili su prisutni svi učenici i nastavnici škole, kao i brojni gosti: HKUD V. Nazor iz Sombora, nagrađena djeca pod vodstvom nastavnice Marije Matarić, nagrađena djeca OŠ Ladimirovci s nastavnicama Marinom Arambasić i Ljiljanom Marinjak, nagrađena djeca III. OŠ Bjelovar s nastavnicama Silvanom Turković i Natašom Brekalo, nagrađena djeca IV. OŠ Bjelovar s nastavnicom Željkom Kalabek, djeca i nastavnici iz OŠ. I. B. Slovaka, Jelisavci, djeca i nastavnici OŠ J. Kozarca iz Slatine i djeca i nastavnici OŠ. Josipovac.
Na izložbi je bila prisutna i Maja Barić, ravnateljica Iločkoga muzeja, koja će izložbu organizirati i u Iloku. Poslije izložbe gosti su posjetili osječku Tvrđu pod vodstvom ravnateljice Jasenke Vajdić. (Hrvatski glas Berlin)