Ove godine u kulturno-umjetničkom programu sudjelovat će članovi KUD-a „Šokačka grana“ iz Osijeka, KUD-a „Vesela Šokadija“ iz Gundinaca, Kud-a „Vladimir Nazor“ iz Sombora, Pjevačka skupina Udruge građana „Tragovi Šokaca“ iz Bača i domaćini – članovi KUD-a Hrvata „Bodrog“

KUD Hrvata „Bodrog“ iz Bačkog Monoštora organizira tradicijsku manifestaciju u zahvalu Majci Božjoj – „Zavitni dan“, u subotu, 12. listopada 2013. godine, u Bačkom Monoštoru. Manifestacija će biti upriličena u dvorani za tjelesni odgoj Osnovne škole „22. oktobar“, s početkom u 18 sati.
Ove godine u kulturno-umjetničkom programu sudjelovat će članovi Kulturno-umjetničkog društva „Šokačka grana“, Osijek, Hrvatska, Kulturno-umjetničkog društva „Vesela Šokadija“ Gundinci, Hrvatska i Kulturno-umjetničkog društva „Vladimir Nazor“, Sombor, te Pjevačka skupina Udruge građana „Tragovi Šokaca“ iz Bača i domaćini – članovi Kulturno-umjetničkog društva Hrvata „Bodrog“.
Od 17 do 17,45 sati je prijam gostiju u prostorijama škole, a poslije programa uslijedit će zajednička večera za goste i sudionike.
(ZKVH)