Projekt e-Jadrolinija nastavio je s razvojem i u ovoj godini, pa online karte za sve trajektne linije više nije potrebno kupiti najkasnije 24 sata prije polaska već je kupnja moguća i na sam dan putovanja

Ove godine Jadrolinijin ljetni (sezonski) vozni red kreće već od 25. svibnja, tjedan dana ranije nego što je to do sada bila uobičajena praksa.
Oleg Butković, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture odlučio je da se Jadrolinijin ljetni red plovidbe umjesto 2. lipnja uvede od 25. svibnja te je tu odluku proslijedio Agenciji za obalni linijski prijevoz koja ju treba odobriti.
Iako će sezonski red plovidbe Jadrolinijinih trajekata krenuti od 25. svibnja, cijene se u prvom tjednu neće mijenjati, odnosno sezonska tarifa karata s primjenom će početi 3. lipnja.
Kako bi se smanjile gužve u agencijama i na prodajnim mjestima u pristaništima tijekom sezone, putnicima se savjetuje kupnja karte putem službene stranice Jadrolinije.
Projekt e-Jadrolinija nastavio je s razvojem i u ovoj godini, pa online karte za sve trajektne linije više nije potrebno kupiti najkasnije 24 sata prije polaska već je kupnja moguća i na sam dan putovanja.
(www.dalmacijanews.hr)

Sezonski red plovidbe za sve linije možete vidjeti ovdje.