Koncert Zagrebačkog kvartetabit će održan 12. studenoga, u Velikoj vijećnici Gradske kuće, a sutradan u Galeriji „Dr. Vinko Perčić“ bit će otvorena izložba slika trojice likovnih umjetnika iz Zagreba: Vatroslava Kuliša, Baneta Milenkovića i Zoltana Novaka

U okviru nastavka suradnje u području kulture između kulturnih ustanova i organizacija gradova Subotice i Zagreba, u Subotici će se 12. i 13. studenoga održati dva značajna događaja – koncert Zagrebačkog kvarteta te izložba slika likovnih umjetnika iz Zagreba.
Koncert jednog od najuglednijih gudačkih kvarteta u Europi bit će održan u zajedničkoj organizaciji Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata i subotičkog Udruženja Electe, u utorak, 12. studenoga, u Velikoj vijećnici Gradske kuće, s početkom u 19 sati. Zagrebački gudački kvartet će se subotičkoj publici predstaviti kompozicijama Igora Kuljerića (SONG), Ludwiga van Beethovena (Gudački kvartet Op. 18 br. 2 u G-duru) i Petra Iljiča Čajkovskog (Gudački kvartet Op. 22 br. 2 u F-duru).
Sutradan, s početkom u 19 sati, u Galeriji „Dr. Vinko Perčić“ bit će otvorena izložba slika trojice likovnih umjetnika iz Zagreba: Vatroslava Kuliša, Baneta Milenkovića i Zoltana Novaka. (ZKVH)