U Komediji je nastupio Kvartet Diversi – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, i Đani Stipaničev, ali i glazbeno nadareni štićenici Dore Mia Jakob, Antonija i Klara Lešković i Jasmin Kovačić. Sav prikupljeni prihod od ulaznica, donacija i tombole, oko 80.000 kuna, namijenjen je Dorinu Fondu za stipendiranje za šk. god. 2012/13.

 

U Kazalištu Komedija 13. studenoga na Večeri Dore nastupio je Kvartet Diversi – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, i Đani Stipaničev, a Ervin Baučić je bio spriječen zbog bolesti. Uz pratnju Orkestra Kazališta, uprizorili su glazbeno scenski spektakl s najboljim odabirom opereta i mjuzikla.
Kao posebno iznenađenje nastupili su glazbeno nadareni štićenici Dore Mia Jakob, Antonija i Klara Lešković i Jasmin Kovačić. Program je vodila je Karmela Vukov Colić a kao i prethodnih godina događaju su nazočili brojni uglednici iz javnog života RH. 
Sav prikupljeni prihod od ulaznica, donacija i tombole, oko 80.000 kuna, namijenjen je Dorinu Fondu za stipendiranje za šk.god. 2012/13. Humanitarna organizacija DORA djeluje od 1991. godine, kao jedna od prvih i najvećih nevladinih udruga na području skrbi o djeci i mladima. Do današnjih dana pomogli su gotovo 8000 djece, a na račune Dorinih štićenika uplaćeno je oko 6 milijuna eura pomoći, naglasila je predsjednica Upravnog odbora HO Dora, Jadranka Granić. Zagrebački gradonačelnik Bandić nakratko je svratio u Komediju, a uz pokroviteljstvo Grada i donaciju, kupio je značajnih deset srećaka tombole.

Tekst: Ivana Rora