Riječ je o poslovnom skupu s više od 40 utjecajnih predsjednika i članova uprava i vrhunskih stručnjaka vodećih kompanija u Hrvatskoj u različitim sektorima

Zagreb Business Forum održat će se 19. ožujka u hotelu Esplanade, a riječ je o poslovnom skupu s više od 40 utjecajnih predsjednika i članova uprava i vrhunskih stručnjaka vodećih kompanija u Hrvatskoj u različitim sektorima koji pruža sagledavanje međuresornih, višeslojnih, konkretnih i nadahnutih pristupa esencijalnim i raznolikim poslovnim situacijama.
Na forumu će okupljeni imati priliku predstaviti projekte vodećim bankama Hrvatske. Također, moći će predstaviti proizvode i usluge vodećim kompanijama Hrvatske te iskoristiti skup kao intenzivan networking u krugu poslovnih lidera različitih gospodarskih grana. Forum predstavlja idealnu poslovnu atmosferu za ostvarenje poslovnih kontakata i sklapanje novih poslova. Forum će okupiti vodeće poslovne ljude koji aktivno sudjeluju u razvoju hrvatskog gospodarstva, povećanju konkurentnosti kompanija kojima upravljaju te imidžu i brendu hrvatskog poslovnog svijeta.

Prijavite se na Forum!