Oko tisuću posjetitelja okupilo se na zabavno-etno večeri pod nazivom Croatika NK Croatia Karlsruhe, jednog od najstarijih hrvatskih nogometnih klubova u Njemačkoj

Oko tisuću posjetitelja se u subotu, 31. listopada u Rheinstrandhalle u Karlsruheu okupilo na zabavno-etno večeri pod nazivom Croatika. Organizator je bio NK Croatia Karlsruhe, inače jedan od najstarijih hrvatskih nogometnih klubova u Njemačkoj.
Podršku klubu u organiziranju večeri dao je i zastupnik u njemačkom parlamentu Josip Juratović koji je u svom pozdravnom govoru istaknuo važnost hrvatskih nogometnih klubova u iseljeništvu koji svojim nesebičnim angažmanom pridonose zajedništvu Hrvata izvan domovine. Na pozornicu je predstavljena i nogometna postava Croatije Karlsruhe koji su, uz nekoliko pjesama s trenerom i rukovodstvom, proslavili svoje trenutačno visoko mjesto na ljestvici.
Velika glazbena raznovrsnost bila je za svaku pohvalu, pa je svatko mogao pronaći nešto po svom glazbenom ukusu. Goste su zabavljali Ivan Martić, TS Plavi Dunav, Onyx band, izvorna grupa Novi prijatelji i folklorna skupina Hrvatske katoličke misije Karlsruhe “Vatreni plesači“.

Fotogalerija